Gazduire Website Premium ieftin, cu protecție Anti DDoS pana la 1TBps, pe o infrastructură de ultimă generație, rapid și sigur, oferind o stabilitate proiectului tau cu un uptime de 99.9%.

Trafic nelimitat

Suport tehnic

Activare instantă

Migrare gratuită

PACHETUL DE GĂZDUIRE

Alege un plan
Basic
1.99 €/lunar
+Cumpără Acum
Standard
3.99 €/lunar
+Cumpără Acum
Ultimate
15.99 €/lunar
+Cumpără Acum
Spatiu 3 GB NVMe 10 GB NVMe 80 GB NVMe
Domenii 3 10 Necontorizat
Email Necontorizat Necontorizat Necontorizat
Lățime de bandă Necontorizat Necontorizat Necontorizat
Let'S Encrypt Free SSL Free SSL Free SSL
Support 24/7 support 24/7 support 24/7 support
Baze de date Necontorizat Necontorizat Necontorizat
Garantat 99.9% Uptime 99.9% Uptime 99.9% Uptime
DDos ALL Attack Layers 1 Tbps+ 1 Tbps+ 1 Tbps+
Securitate Litespeed, Imunify360, eXploit Litespeed, Imunify360, eXploit Litespeed, Imunify360, eXploit
Panou cPanel cPanel cPanel
Backup Zilnic Zilnic Zilnic

Caracteristici

Acces FTP

Accesați toate fișierele dvs. cu clientul dvs. FTP pentru a facilita gestionarea pluginurilor și a fișierelor serverului.

Protecție DDoS

Te poți juca în liniște alături de prietenii tăi, întrucât fiecare serviciu dispune de protecție pe fiecare port. Protecția DDoS asigură o protecție de până la 1Tbps+.

Procesor AMD Ryzen™ 5

Serverele noastre sunt alimentate de cele mai recente procesoare AMD de ultimă generație.

Instant Setup

Toate comenzile pentru servicii noi sunt furnizate automat de sistemul nostru la primirea plății. Vei avea serviciul dvs. online în cel mai scurt timp.

99,9% Uptime

Menținem și susținem disponibilitatea ridicată a rețelei, adăpostind infrastructura noastră în cele mai bune centre de date din industrie, cu cele mai fiabile legături ascendente.

Support 24/7

Vi se pare inacceptabil să așteptați ore, eventual zile pentru un răspuns la solicitările de asistență tehnică? Avem un timp mediu de răspuns de 10 minute.

Panou de control usor de utilizat

Oferim un panou de control curat și ușor pentru găzduirea noastră, cu toate caracteristicile de care aveți nevoie.

  • Panou cPanel
  • Back-up Zilnic
  • Migrare Gratuita
  • Baze de Date Nelimitat
  • Certificat SSL
  • Antivirus Gratuit

Nu mai pierde timpul

Nevoie de ajutor?

Indiferent dacă sunteți blocat sau doriți doar câteva sfaturi despre unde să începeți, contactați experții noștri oricând.

Live Chat

Contactează-ne

Trimiteți bilet

Contactează-ne

Întrebări Frecvente

Gazduirea web este oferita in general intr-o varianta de "gazduire partajata". Acest lucru înseamnă că capacitatea serverului pe care o utilizați pentru pachetul dvs. de găzduire web este partajată cu alți clienți. Factorul de transfer determină într-o măsură mai mare sau mai mică cât de repede este site-ul dvs.
Suntem un furnizor independent de găzduire web în care acționarii dețin proprietatea deplină a companiei. Scopul nostru este să oferim cea mai bună găzduire web la un preț accesibil. Cu toate acestea încercăm să oferim găzduire ieftină, astfel încât să devină accesibilă unui public mai larg și fiecare să își poată găzdui propriul site web și domeniul la un preț prietenos.
Când ați plasat o comandă pentru pachetul dvs. de găzduire web, veți primi detaliile de conectare pentru panoul de control Plesk sau cPanel în cel mult 5 minute de la plată. Dacă ați înregistrat și ați mutat un domeniu nou, de obicei durează 2 până la 3 ore înainte ca toate serverele DNS din întreaga lume să trimită domeniul către găzduirea dvs. pe serverele noastre.
Da, vă puteți actualiza direct pachetul de găzduire web la un pachet mai mare prin intermediul sistemului pentru clienți. Dacă nu sunteți sigur de ce pachet aveți nevoie, vă sfătuim întotdeauna să luați cel mai mic pachet care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Economisiți costuri și, dacă mai târziu se dovedește a avea prea puțin, puteți face upgrade în câteva minute.
Cu siguranță! Nu vrem să ajungeți cu mâna goală dacă faceți o greșeală. Facem automat o copie de rezervă a fiecărui pachet de găzduire web o dată pe zi. Puteți apoi să restaurați singur acele copii de siguranță atunci când vă convine.
Bineînțeles că se poate întâmpla să fii aproape de limita spațiului tău pe disc și, din cauza a ceva neașteptat, chiar să treci peste ea. Nu vă închidem imediat site-ul web și nu vă trimitem imediat o factură. Veți primi prin e-mail o serie de sfaturi despre cum să vă limitați spațiul pe disc sau cum vă puteți actualiza cu ușurință pachetul, astfel încât să aveți mai mult decât suficient spațiu pentru a vă dezvolta de acum înainte.

CE MAI ASTEPTI?

SERVICII DE GĂZDUIRE DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ PENTRU UN PREȚ AVANTAJOS