Asistență fără egal, dedicată și premiată 24/7

 
 
 
 
 
6 Feb 2022

FLASH SALE! REDUCERE 50%

Foloseste cuponul "RED50" la achizitionarea unui pachet de gazduire jocuri, vds game, webhost cpanel, webhost plesk, reseller web si reduci valoarea facturii cu 50%! Oferta valabila in perioada 06-02-2022 / 30-09-2022

12 Apr 2022

Noi modalitatiti de plata

Pe RedSky.Ro tocmai s-au implementat noi modalitatii de plata pentru viitori clienti! Acum puteti plati serviciile de hosting direct cu cardul de debit si de credit dar si posibilitatea de plata cu criptomonede.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
18 Apr 2021

NOU! NOU! addons GRATUIT LA ALEGERE , ARENA, AWP, GO

Comanda pentru 3 luni un server CSGO 32 sloturi va beneficia de un addons GRATUIT LA ALEGERE , ARENA, AWP, GO .

22 Aug 2021

!!! ANUNT IMPORTANT !!!

Orice comanda se va face online pe pagina web RedSky (https://www.redsky.ro). Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Inregistrarea domeniilor se face in concordanta cu legile in vigoare. RedSky nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete. Informatii privind Protectia Datelor Personale: https://www.redsky.ro/index.php?m=PrivacyPolicy Clientul are obligatia sa citeasca Nota de informare privind Protectia Datelor Personale si TERMENI SI CONDITII inainte de a continua procesul de comanda si trimitere a datelor catre RedSky.

 
 
 
 
 

Povestea noastră

Ne-am construit afacerea pe premisa de a putea oferi servicii de găzduire sigure și performante pentru un pret mai mic. La RedSky Hosting, toți suntem jucători.

Ne place să jucăm jocurile pe care le găzduim și avem o experiență reală operând aceste servere doar din placere.

Staff Team

CE MAI ASTEPTI?

SERVICII DE GĂZDUIRE DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ PENTRU UN PREȚ AVANTAJOS