Este un MMORPG gratuit dezvoltat de către Ymir Entertainment, publicat în România de către

Gameforge 4D GmbH. Webzen a achiziționat Ymir Entertainment în 26 ianuarie 2011 și a devenit

deținătorul jocurilor Metin2 și Metin.

Câte sloturi?

CPU 2 x 2.5 GHz

2GB RAM 30GB SSD = 4.00 €/lunar

Comandă Acum

Ping Test

Găzduiește-ți serverul în centrul nostru de date. Pentru tine, asta înseamnă că vei obține cel mai mic ping posibil și, astfel, o conexiune mai rapidă între tine, server și jucătorii tăi. Testează-ți ping-ul aici, în stânga

Protecție Anti DDoS

Produsele noastre beneficiază de acest sistem. Deoarece timpul de joc este sacru, inginerii au dezvoltat această soluție special pentru a vă menține serverul de joc online, indiferent dacă atacul este slab sau puternic. Anti-DDoS oferă atenuare bidirecțională (trafic de intrare și ieșire); jucătorii nu vor simți nicio diferență dacă sunt atacați.

Analiza traficului si detectarea atacului

Absorbtia atacului

Mitigarea atacului si filtrarea traficului

Performanță

Închirierile noastre de servere Counter Strike Global Offensive sunt găzduite pe hardware cu specificații înalte, folosind cele mai noi soluții de procesare și stocare

Datacenter Server: Germania

NVMe storage

1Gbps Network

CPU AMD

Modalitati de plata

Card Bancar, Transfer bancar, Paysafecard, Paypal, Bitcoin / Litecoin

Plati in siguranta

Fără angajament de durată

Posibilitate de amanare a platii

Caracteristici

Acces FTP

Accesați toate fișierele dvs. cu clientul dvs. FTP pentru a facilita gestionarea pluginurilor și a fișierelor serverului.

Protecție DDoS

Te poți juca în liniște alături de prietenii tăi, întrucât fiecare serviciu dispune de protecție pe fiecare port. Protecția DDoS asigură o protecție de până la 1Tbps+.

Procesor AMD Ryzen™ 5

Serverele noastre sunt alimentate de cele mai recente procesoare AMD de ultimă generație.

Instant Setup

Toate comenzile pentru servicii noi sunt furnizate automat de sistemul nostru la primirea plății. Vei avea serviciul dvs. online în cel mai scurt timp.

99,9% Uptime

Menținem și susținem disponibilitatea ridicată a rețelei, adăpostind infrastructura noastră în cele mai bune centre de date din industrie, cu cele mai fiabile legături ascendente.

Support 24/7

Vi se pare inacceptabil să așteptați ore, eventual zile pentru un răspuns la solicitările de asistență tehnică? Avem un timp mediu de răspuns de 10 minute.

Gata de joc?

Alegeți serverul dvs. de mai jos pentru a comanda acum

Toate serverele de jocuri vin cu Garanția noastră de rambursare a banilor în 3 zile, 99,99% Uptime, Instant Setup, and 24/7 Support.

‹ Înapoi la Toate Jocurile

Configurație personalizată

Pentru acele proiecte în care ai nevoie doar de mai mult! Serverele noastre dedicate nelimitate pot fi personalizate pentru a se potrivi tuturor nevoilor dumneavoastră.

Cere Ofertă


Galerie

Întrebări Frecvente

Absolut! Upgrade/downgrade serverul dvs. în orice moment și plătiți doar diferența la o sumă proporțională. Upgrade-urile se pot face automat în zona client.
Metode de plata disponibile prin care puteti achizitiona un serviciu sunt: Paypal, Credit Card, Paysafecard, Bitcoin, Transfer Bancar.
Toate serverele de jocuri se activeaza instant dupa ce factura este platita. Serverele VPS si Serverele Dedicate vor necesita un termen mai lung de instalare.
In cazul in care nu ati primit datele pe email va rugam sa verificati si sectiunea SPAM, cateodata poate fi acolo. In cazul in care emailul nu se afla nicaieri va rugam sa deschideti un ticket la departamentul Support.
oate serviciile achizitionate de la noi sunt gazduite pe servere de inalta performanta AMD Ryzen 5 3600XX cu stocare ultra-rapida NVMe SSD si memorie RAM DDR4.
După ce serviciul a fost activat, o să primiți datele de la panoul de control și FTP login prin email. Intrați pe WINSCP/Filezilla și puneți hostname-ul, ip-ul de la server , port:21, username și parola care au fost primite pe email.

CE MAI ASTEPTI?

SERVICII DE GĂZDUIRE DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ PENTRU UN PREȚ AVANTAJOS