Servere VPS NVMe

Servere VPS NVMe M.2 SSD Premium ultra-performante pentru nevoile tale cu cele mai bune resurse.Unmetered Bandwidth

Standard DDoS Protection

Data Center in Romania

Free Setup and Migration

= • VPS 1 Intel Xeon
  CPU 2.27Ghz 1 Core
  RAM 1 GB DDR3
  DISK 15 GB SSD
  IP 1 IPv4
  Connection 1 Gbit/s
  Bandwidth Unlimited

  6.0 €

  3.50 /mo

  Cumpără

 • VPS 2 Intel Xeon
  CPU 2.27Ghz 2 Core
  RAM 2 GB DDR3
  DISK 30 GB SSD
  IP 1 IPv4
  Connection 1 Gbit/s
  Bandwidth Unlimited

  8.00 €

  6.00 /mo

  Cumpără

 • VPS 3 Intel Xeon
  CPU 2.27Ghz 3 Core
  RAM 3 GB DDR3
  DISK 60 GB SSD
  IP 1 IPv4
  Connection 1 Gbit/s
  Bandwidth Unlimited

  13.00 €

  8.00 /mo

  Cumpără

 • VPS 4 Intel Xeon
  CPU 2.27Ghz 4 Core
  RAM 4 GB DDR3
  DISK 90 GB SSD
  IP 1 IPv4
  Connection 1 Gbit/s
  Bandwidth Unlimited

  23.00 €

  13.00 /mo

  Cumpără

 • VPS 5 Intel Xeon
  CPU 2.27Ghz 5 Core
  RAM 5 GB DDR3
  DISK 120 GB SSD
  IP 1 IPv4
  Connection 1 Gbit/s
  Bandwidth Unlimited

  27.00 €

  24.00 /mo

  Cumpără

 • VPS 6 Intel Xeon
  CPU 2.27Ghz 6 Core
  RAM 6 GB DDR3
  DISK 140 GB SSD
  IP 1 IPv4
  Connection 1 Gbit/s
  Bandwidth Unlimited

  40.00 €

  35.00 /mo

  Cumpără

Configurație personalizată

Pentru acele proiecte în care ai nevoie doar de mai mult! Serverele noastre dedicate nelimitate pot fi personalizate pentru a se potrivi tuturor nevoilor dumneavoastră.

Cere Ofertă

Caracteristici

Ajustările noastre unice de performanță nu garantează nimic altceva decât cel mai bun! Practicile noastre proactive de securitate
vă mențin serverul în siguranță.

STOCARE RAPIDĂ

Serviciile noastre folosesc cele mai bune soluții HDD/NVME pentru a oferi clienților noștri o experiență de calitate.

Acces complet Root

Cu accesul la root, aveți libertatea de a face orice doriți și în orice moment doriți.

PLATFORMĂ MULTIPLĂ

Accesați și controlați-vă serverul de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet și un browser din panoul nostru de control!

Support

Echipa noastră îți stă la dispozitie pentru a îți rezolva orice problemă sau nelămurire.

INFRASTRUCTURĂ

Toate serviciile achiziționate de la noi sunt găzduite pe servere de înaltă performanță.

PROTECȚIE DDOS

Toate serviciile noastre beneficiază de o protecție avansată impotriva atacurilor DDoS.
Sisteme de operareOferim o multitudine de imagini de disc și posibilitatea de a le adăuga pe ale dvs., astfel încât să puteți utiliza orice sistem de operare la alegere.Windows

Debian

CentOS

Ubuntu

FreeBSD

ISO

Întrebări Frecvente

Un server privat virtual este un tip de soluție de găzduire care este utilizat pentru o varietate de lucruri, găzduire de jocuri (de preferință FiveM), design web și dezvoltare de bot.
Pentru a vă accesa VPS-ul RedSky, intrați în panoul client, intrați în tabloul de bord VPS și accesați VPS-ul prin conexiunea la desktop la distanță.
Dacă aveți nevoie de asistență cu orice produs RedSky, puteți deschide un ticket din contul client!
Există câteva lucruri care fac găzduirea VPS cea mai bună opțiune pentru proiecte specifice. Pe scurt: dacă aveți nevoie de multe resurse și stabilitate de neegalat - găzduirea VPS este pentru dvs., dar răspunsul real este puțin mai lung. În primul rând, găzduirea VPS vă oferă resurse dedicate. Asta înseamnă că nu trebuie să împărțiți puterea procesorului, RAM sau spațiul pe disc. Ai o sumă alocată pe care o controlezi după bunul plac, în întregime. Natura găzduirii serverului virtual garantează stabilitate. Deoarece toate resursele sunt gestionate cu atenție și alocate utilizatorilor, puteți fi liniștit știind că orice perioadă de utilizare ridicată nu va afecta stabilitatea serverului dumneavoastră. În cele din urmă, probabil cel mai semnificativ avantaj al găzduirii VPS vine la cel mai mare preț. Obțineți acces la rădăcină și un control de neegalat asupra resurselor acordate. Aceasta înseamnă că puteți instala o gamă largă de sisteme de operare, puteți lucra la proiecte cu resurse grele și puteți face mult mai mult decât cu găzduirea partajată. Dar, din păcate, echipa de asistență pentru clienți vă va ajuta doar cu întrebări legate de gestionarea găzduirii VPS și alte întrebări legate de back-end.
Serviciile de găzduire VPS sunt semi-administrate, ceea ce înseamnă că, în cazul unor probleme, va trebui să consultați baza de cunoștințe și tutoriale, în loc să primiți ajutor de la asistența noastră pentru clienți. Găzduirea VPS vă oferă un control de neegalat asupra experienței dvs. Pentru a utiliza eficient toată puterea furnizată, va trebui să aveți cunoștințe tehnice.
Un VPS înseamnă „Server privat virtual”. Să-l defalcăm: după cum sugerează și numele, este un server privat, ceea ce înseamnă că va fi exclusiv al tău. A avea un serviciu VPS vă oferă o cantitate stabilită de resurse pe care nu trebuie să le împărtășiți cu nimeni. Este ca și cum ai avea propriul tău server dedicat sau privat, dar virtual. În acest caz, „virtual” înseamnă că este o partiție pe un server fizic, care vă este dedicată. Acest server virtual vă oferă șansa de a obține acces root, de a instala sistemul de operare preferat și de a lucra la proiectul dvs. cu o libertate de neegalat. Ne ocupăm de afacerea back-end, gestionăm serverele fizice, garantăm viteza, timpul de funcționare și stabilitatea, în timp ce vă puteți concentra în întregime pe proiectul dumneavoastră.

Nu mai pierde timpul

Nevoie de ajutor?

Indiferent dacă sunteți blocat sau doriți doar câteva sfaturi despre unde să începeți, contactați experții noștri oricând.

Live Chat

Contactează-ne

Trimiteți bilet

Contactează-ne