Gazduire Web Premium

  • Panou avansat, ușor de utilizat

    Obțineți acces de administrator la tot ceea ce este necesar pentru a vă alimenta site-ul la maxim.

  • Servere optimizate

    Ai nevoie de un site web care să funcționeze la capacitate maximă. Deoarece am proiectat toate serviciile noastre având în vedere performanța optimă.

  • Lățimea de bandă nelimitat

    Cu găzduirea partajată, nu există limită pentru lățime de bandă pe care o puteți folosi pentru site-ul dvs.

PACHETUL DE GĂZDUIRE

Alege un plan
Monthly Yearly
Basic
/mo
1.99 €/lunar
+ Cumpără Acum
Standard

MOST POPULAR

$59.95/mo
3.99 €/lunar
+ Cumpără Acum
Plus
$199.95/mo
15.99 €/lunar
+ Cumpără Acum
Spatiu 3 GB NVMe 10 GB NVMe Necontorizat
Domenii 3 10 Necontorizat
Email Necontorizat Necontorizat Necontorizat
Lățime de bandă Necontorizat Necontorizat Necontorizat
Let'S Encrypt Free SSL Free SSL Free SSL
Support 24/7 support 24/7 support 24/7 support
Baze de date Necontorizat Necontorizat Necontorizat
Garantat 99.9% Uptime 99.9% Uptime 99.9% Uptime
DDos ALL Attack Layers 1 Tbps+ 1 Tbps+ 1 Tbps+
Securitate Litespeed, Imunify360, eXploit Litespeed, Imunify360, eXploit Litespeed, Imunify360, eXploit
Panou cPanel cPanel cPanel
Backup Zilnic Zilnic Zilnic

Caracteristici

24/7 Expert Support

Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru a îți rezolva orice problemă sau nelămurire.

Protecție malware

eXploit detectează scurgeri de malware și software. Și le repară imediat. Deci nu trebuie să faci nimic singur.

100% Uptime Garantat

Scopul nostru este ca totul să fie online 24/7 așa că garantăm pentru toate serviciile noastre un uptime de 99.9%.

Întrebări Frecvente

Gazduirea web este oferita in general intr-o varianta de "gazduire partajata". Acest lucru înseamnă că capacitatea serverului pe care o utilizați pentru pachetul dvs. de găzduire web este partajată cu alți clienți. Factorul de transfer determină într-o măsură mai mare sau mai mică cât de repede este site-ul dvs.
Suntem un furnizor independent de găzduire web în care acționarii dețin proprietatea deplină a companiei. Scopul nostru este să oferim cea mai bună găzduire web la un preț accesibil. Cu toate acestea încercăm să oferim găzduire ieftină, astfel încât să devină accesibilă unui public mai larg și fiecare să își poată găzdui propriul site web și domeniul la un preț prietenos.
Când ați plasat o comandă pentru pachetul dvs. de găzduire web, veți primi detaliile de conectare pentru panoul de control Plesk sau cPanel în cel mult 5 minute de la plată. Dacă ați înregistrat și ați mutat un domeniu nou, de obicei durează 2 până la 3 ore înainte ca toate serverele DNS din întreaga lume să trimită domeniul către găzduirea dvs. pe serverele noastre.
Da, vă puteți actualiza direct pachetul de găzduire web la un pachet mai mare prin intermediul sistemului pentru clienți. Dacă nu sunteți sigur de ce pachet aveți nevoie, vă sfătuim întotdeauna să luați cel mai mic pachet care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Economisiți costuri și, dacă mai târziu se dovedește a avea prea puțin, puteți face upgrade în câteva minute.
Cu siguranță! Nu vrem să ajungeți cu mâna goală dacă faceți o greșeală. Facem automat o copie de rezervă a fiecărui pachet de găzduire web o dată pe zi. Puteți apoi să restaurați singur acele copii de siguranță atunci când vă convine.
Bineînțeles că se poate întâmpla să fii aproape de limita spațiului tău pe disc și, din cauza a ceva neașteptat, chiar să treci peste ea. Nu vă închidem imediat site-ul web și nu vă trimitem imediat o factură. Veți primi prin e-mail o serie de sfaturi despre cum să vă limitați spațiul pe disc sau cum vă puteți actualiza cu ușurință pachetul, astfel încât să aveți mai mult decât suficient spațiu pentru a vă dezvolta de acum înainte.

Configurație personalizată

Pentru acele proiecte în care ai nevoie doar de mai mult! Serverele noastre dedicate nelimitate pot fi personalizate pentru a se potrivi tuturor nevoilor dumneavoastră.

Cere Ofertă