Mkp
Site AdminSite Admin
RON: 3,00 
Avatar utilizator
Mkp
Site Admin
Mesaje: 23
Membru din: Joi Apr 02, 2020 8:17 pm
Localitate: Suceava
Contact:
Mkp’s avatar
Loading…

Regulament Forum

Mesaj de Mkp ·

Acesta este regulamentul intern obligatoriu
Fiecare membru care isi inregistreaza un cont in aceasta comunitate, pe acest forum, isi va da acordul ca a citit si a luat la cunostiinta acest REGULAMENT.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ REGULAMENTUL GENERAL AL COMUNITATII RedSky ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


1. Utilizatorii au obligatia de a pastra un limbaj civilizat, fara injuraturi sau jigniri la adresa

altor membri ai comunitatii.

2. Off-Topic-ul* este strict interzis pe toate forumurile/categoriile ! (exceptiile sunt notate in descrierea rubricii respective)

* Este atunci cand lasi un post/raspuns la un anumit topic iar acesta NU are legatura cu discutia topicului respectiv, sau deviaza de la subiect

3. Post-Hunt-ul** este strict interzis pe toate forumurile/categoriile !

** Fiecare post/raspuns lasat la un topic care are ca scop cresterea numarului de posturi a membrului in cauza fara ca postul respectiv sa aiba vreun sens sau sa contribuie la subiectul topic-ului. Exemplu: "ok" ; "+1" ; "de acord" ; "X are dreptate, sunt de acord cu el" etc

4. Postarea dubla sau tripla este deasemenea interzisa ! Nu aveti voie sa postati de 2/3 sau mai multe ori la rand, trebuie sa asteptati un raspuns de la alt membru la topicul respectiv, sau, sa treaca 24 de ore. (in caz ca nimeni nu a scris nimic)

5. Postarea oricarui tip de reclama este strict interzisa si in posturi si in semnaturi ! Aveti voie sa postati anumite pagini sau link-uri provenite din alte surse sau site-uri insa NUMAI daca este stricta nevoie. (exemplu: Site-uri pentru poze, site-uri cu componente software sau hardware, etc)

6. Statutul de VIP

In acest grup vor fi bagati numai membrii de onoare ai comunitatii noastre sau cei care doneaza in sprijinul comunitatii .

7. Crearea mai multor conturi pe acest forum va duce la suspendarea tuturor conturilor, sau la stergerea lor dupa caz. Membrii care primesc din anumite motive ban pe acest forum si incearca sa-si faca un cont nou vor avea toate adresele de IP si de EMAIL banate definitiv.

8. Username-ul trebuie sa contina intre 3-25 de caractere, si nu se vor folosi cuvinte cu conotatie sexuala sau care sa exprime vulgaritate / obscenitate sau insulte.

9. Pentru un aspect cat mai frumos din punct de vedere al design-ului, fiecare membru pe acest forum isi va actualiza poza de AVATAR.

10. Link-urile externe sau clip-urile video NU sunt tolerate in semnatura .

11. Aceasta comunitate NU incurajeaza scrisul in bataie de joc, incorect cu dezacorduri sau greseli gramaticale grave ! Oricine mai poate manca 1-2 litere la graba, suntem oameni civilizati, iar ca sa fim intelesi si sa ne intelegem intre noi trebuie sa ne exprimam corect .

12. Persoanele detinatoare de servere care vor parasi comunitatea fara a anunta acest lucru cu cel putin 48 de ore inainte de plecare, vor fi suspendate pe forum iar contul acestora va fi blocat permanent pe comunitatea noastra.

13.
Orice tentativa de dispret administrativ (jignirea membrilor echipei) va fi sanctionata cu blocarea permanenta a contului. Aceasta regula nu are exceptie! Daca nu sunteti in stare sa respectati munca unor oameni care isi dedica majoritatea timpului liber ca sa va ofere un loc de joaca sigur, puteti cauta o alta comunitate!
Necunoasterea regulamentului NU este o scuza plauzibila !
Inregistrarea unui cont pe forumul RedSky.RO reprezinta acordul in legatura cu regulamentul sus mentionat.
Incalcarea regulamentului este sanctionata dupa caz cu warn/ban(temporar/permanent) in functie de nivelul de gravitate al situatiei.
In orice alta situatie neprevazuta de regulament, conducerea comunitatii are ultimul cuvant.

Cu multumiri,
Echipa RedSky
Copyright 2019-2020 © RedSky.RO
Imagine

Încuiat

Înapoi la “Anunturi Administrative”