Cunoscut și sub numele de SA: MP, este o modificare multiplayer pentru jocul

Grand Theft Auto: San Andreas din Rockstar Games .

Câte sloturi?

€0.20 /slot

50 slots = €2.99 pe luna

Comandă Acum

Ping Test

Găzduiește-ți serverul în centrul nostru de date. Pentru tine, asta înseamnă că vei obține cel mai mic ping posibil și, astfel, o conexiune mai rapidă între tine, server și jucătorii tăi. Testează-ți ping-ul aici, în stânga

Protecție Anti DDoS

Produsele noastre beneficiază de acest sistem. Deoarece timpul de joc este sacru, inginerii au dezvoltat această soluție special pentru a vă menține serverul de joc online, indiferent dacă atacul este slab sau puternic. Anti-DDoS oferă atenuare bidirecțională (trafic de intrare și ieșire); jucătorii nu vor simți nicio diferență dacă sunt atacați.

Analiza traficului si detectarea atacului

Absorbtia atacului

Mitigarea atacului si filtrarea traficului

Performanță

Închirierile noastre de servere Counter Strike Global Offensive sunt găzduite pe hardware cu specificații înalte, folosind cele mai noi soluții de procesare și stocare

Datacenter Server: Germania

NVMe storage

1Gbps Network

CPU AMD

Modalitati de plata

Card Bancar, Transfer bancar, Paysafecard, Paypal, Bitcoin / Litecoin

Plati in siguranta

Fără angajament de durată

Posibilitate de amanare a platii

PANOU DE CONTROL PUTERNIC

Powered by Pterodactyl

Găzduim toate serverele noastre de jocuri pe panoul de control Pterodactyl modificat. Aceasta este o suită de control dovedit fiabilă și consistentă. Am personalizat fiecare șablon de joc pentru a oferi funcții și programe de instalare unice.

Ușor de folosit

Niveluri extreme de utilitate atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii puternici, dar foarte ușor de utilizat.

Protectie DDoS

De la inundațiile UDP de bază până la atacurile de interogare a motorului sursă, vă putem acoperi.

2-step Authentication

Securizează-ți contul cu autentificarea în doi pași prin Google Authenticator.

File Management

Gestionați-vă fișierele utilizând managerul de fișiere bazat pe web sau cu acces sFTP.

Gata de joc?

Alegeți serverul dvs. de mai jos pentru a comanda acum

Toate serverele de jocuri vin cu Garanția noastră de rambursare a banilor în 3 zile, 99,99% Uptime, Instant Setup, and 24/7 Support.

‹ Înapoi la Toate Jocurile

Configurație personalizată

Pentru acele proiecte în care ai nevoie doar de mai mult! Serverele noastre dedicate nelimitate pot fi personalizate pentru a se potrivi tuturor nevoilor dumneavoastră.

Cere Ofertă


Galerie

Întrebări Frecvente

Absolut! Upgrade/downgrade serverul dvs. în orice moment și plătiți doar diferența la o sumă proporțională. Upgrade-urile se pot face automat în zona client.
Metode de plata disponibile prin care puteti achizitiona un serviciu sunt: Paypal, Credit Card, Paysafecard, Bitcoin, Transfer Bancar.
Toate serverele de jocuri se activeaza instant dupa ce factura este platita. Serverele VPS si Serverele Dedicate vor necesita un termen mai lung de instalare.
In cazul in care nu ati primit datele pe email va rugam sa verificati si sectiunea SPAM, cateodata poate fi acolo. In cazul in care emailul nu se afla nicaieri va rugam sa deschideti un ticket la departamentul Support.
oate serviciile achizitionate de la noi sunt gazduite pe servere de inalta performanta AMD Ryzen 5 3600XX cu stocare ultra-rapida NVMe SSD si memorie RAM DDR4.
După ce serviciul a fost activat, o să primiți datele de la panoul de control și FTP login prin email. Intrați pe WINSCP/Filezilla și puneți hostname-ul, ip-ul de la server , port:21, username și parola care au fost primite pe email.

CE MAI ASTEPTI?

SERVICII DE GĂZDUIRE DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ PENTRU UN PREȚ AVANTAJOS